鬧定先 (粗口慎入)

係啦,知你想話「民主咪搞到好似台灣咁囉,所以都話民主唔好啦!」

喂屌你,台灣宜家係慘,但係馬賊好快畀人趕落台,下屆唔使諗住再做,而且成個國民黨一定民望大跌,好快就要面對選民既選票,政黨輪替,就算有惡賊上場,點都唔可以為惡太耐。唔似佢既對岸,用坦克轆死學生二十五年後,同一政黨繼續執政,繼續話冇死過人,學生老母要拜佢子女都要畀人打壓呀屌你!

係啦係啦,民主唔係萬能嘛,「民主係唔係萬能」係得你問架咋,從來冇人講過民主萬能架屌你。冚世界都知民主唔係萬能架,民主只係一個最有效可以將違背民意執政者趕落台既方法。你睇睇台灣就知,陳水扁會被人民以選票趕落台,馬賊都就快。呢個先係民主既優點呀,屌你。

(轉自本站面書專頁)

廣告
本篇發表於 南北時政 並標籤為 , , , , , , , , , 。將永久鏈結加入書籤。

回應

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s